Ejendomsadministration

Fair Advokater Virum Torv Ejendomsadministration er en seriøs ejendomsadministrator, der tilbyder at administrere jeres Ejerforening, Andelsboligforening eller Udlejningsejendom.

Vi sætter en ære i at have et personligt forhold til vores kunder og at udføre et ordentlig stykke arbejde, som vores samarbejdspartnere er tilfredse med.

Vi er klar over, at bestyrelser kan fungere meget forskelligt og vi arbejder derfor med forskellige former for tilbud, afhængigt af hvilke opgaver bestyrelsesmedlemmer evt. selv ønsker at udføre.

Vi lægger vægt på, at det skal være enkelt for bestyrelsen at samarbejde med administrator. Vi er klar over, at bestyrelsesarbejde er et fritidsjob og vi arbejder derfor løbende på, at gøre det let for formanden og det enkelte bestyrelsesmedlem at udføre sine opgaver.

Vi har også mulighed for at hjælpe med at få overblik over ejendommens bygningsmæssige stand og et overblik over kommende vedligeholdelsesarbejder samt budget for dette. Vi har god kontakt til fagfolk, både arkitekter, bygningskonstruktører samt håndværkere.  

Vi tilbyder basis administration, udvidet administration eller en individuel tilpasset pakke.

Herudover har vi en række tilkøbsydelser, hvor foreningen kan købe bistand til nedsat timepris.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Bestyrelse – Login

Klik hér