Bliv Fair Advokat

Fair Advokater skaber og udbygger professionelle og smidige faciliteter af høj kvalitet for drift af advokatvirksomhed i hele Danmark. Alle ydelser er fuldt fleksible og tilpasset mindre og mellemstore selvstændige advokatfirmaers individuelle behov.

Fair Advokater sikrer lave faste omkostninger således at den enkelte partner og advokat kan fokusere og maksimere arbejdstiden på debiterbart og indtægtsskabende arbejde.

Fair advokater tilbyder en bred vifte af ydelser herunder, advokatbogholderi med dag til dag førelse af klientkonto, telefonpasning fra 8.00 til 18.00 på alle hverdage, vedligeholdelse og opdatering af individuel hjemmeside og advokatprofil, tilstedeværelse på de sociale medier m.v.

Et medlemskab af Fair Advokater, vil stille medlemsadvokaten på skuldrene af 5 års udvikling af en ramme, som stort set fra første dag vil sikre advokaten sparede omkostninger, væsentligt mindre administration, et stærkere ansigt udadtil men mulighed for at fokuserer på akkvisition og debitering.

Vil du høre mere kontakt direktør Thomas Hanke på telefon 2469 6589 eller mail th@fairadvokater.dk.

Hos Fair Advokater står døren altid åben for et uforpligtende møde og en kop kaffe.

Læs mere om konceptet Fair Advokater